Stephen Childs

7 Comments

  1. ms Cladia75

    ps : deci urmeaza Venezuela…,,razboiul'' din Iran e deja in desfasurare…

  2. Criza e facuta intentionat,din cauza ca prea multi miliardari sor ajuns sa fie…si lumea or inceput sa ceara chiar si150euro o zi de munca,….acuma cu asa zisa criza nimeni nu plateste mai mult de45euro la zi!!! Pffffffff sunt multe de zis…..cititi mesjul din spatele cuvintelor!!!

  3. toata criza e facuta intentionata de marii bancherii ai lumii sau mai bine zis de cei care conduc de fapt lumea…e greu de spus ce o sa se intample cu noi totii…!

  4. Acum se stie ca reintoarcearea lui Iisus Hristos e tot mai aproape , nu trebuie sa ne afecteze aceasta criza financiara , pt un crestin adecarat si nu de suprafata increderea ii este in Iisus Hristos si nu in banii pe care'i detine.. 

  5. Nu este vorba de bani ei detinind bancile pot sa-si faca cati bani vor ceea ce vor ei sunt sufletele noastre  de aceea ce au urmarit ei tot timpul a fost sa elimine  pe crestini ,sa-i tortureze ,dati la lei etc.dar pe crestinii adevarati  nu pe cei ce doar apartin unei religii.Dracilor de cine le era teama de DOMNUL nostru ISUS HRISTOS in ziua de astazi de cine le este teama pe cine au ei ciuda pe cine vor ei sa distruga  pe cei ce cred in numele LUI ISUS HRISTOS .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *